Ganduxer

Portrait of Ganduxer
2019

Aparment refurbishment in Barcelona

The project is based on the need to redistribute the dwelling in order to achieve larger spaces and quiet circulations. Considering that the irregularity of the perimeter largely defines the location of the partitions in contact with the façade, it was decided to introduce the curve in the interior vertical partitions to resolve the circulation spaces.

This decision translates into the use of a common language in the elements that appear in the circulation spaces: cladding, furniture and interior carpentry.

Portrait of Ganduxer Portrait of Ganduxer

The finishes used in the project are mostly of natural origin, opting for natural wood and stone, as well as ecological paints that improve the quality of the interior environment of the home.

Portrait of Ganduxer
Sheet
Typology Refurbishment
GFA 180 m²
Architect Ada Sánchez Arcusa
Developer Private
Contractor G&G Construcciones
← Back